jump to navigation

Elena Udrea pune gogosari in otet pentru petrecerea din 30 noiembrie decembrie 27, 2008

Posted by vdalex in Uncategorized.
Tags:
trackback

Doamna cu preocupari dintre cele mai diverse, plecând de la colectionarea de genti de mii de euro si pâna la spalat podelele cu mopul sau tricotat fulare, Elena Udrea se inconjoara de tineret si are grija sa se comporte ca atare. Daca este cazul, cânta “Lasa-ma papa la mare!”, isi misca soldurile pe muzica latino alaturi de alegatorii de mâine sau invata “generatia MTV” sa puna muraturi.

De-a lungul timpului, Elena Udrea a demonstrat ca poate duce la bun sfârsit tot ceea ce-si propune. Isi atinge fiecare tel si nu se da in laturi de la nimic, iar zâmbetu-i aparent sincer te poate convinge ca negru e de fapt alb sau ca poseta de 10.000 de euro a fost primita cadou si ca, in realitate, ea este o femeie simpla ale carei nevoi si preocupari se confunda cu ale majoritatii. La nevoie, poate da cu mopul cot la cot cu femeile de serviciu, croseteaza alaturi de mamele cu posibilitati financiare reduse, dezbate stiri muzicale in mijlocul “generatiei MTV” sau face piata si pune muraturi alaturi de pensionari. Sâmbata seara, pedelista Udrea a putut fi zarita in mijlocul aglomeratiei pestrite din Drumul Taberei, mai precis la “Zilele toamnei 2008”, eveniment ce a avut loc in 3-5 octombrie pe locul fostului patinoar din zona Moghioros. Imbracata intr-un deux-piéces negru, cu pantofi lacuiti si un Hermes asortat la topul alb cu argintiu, Elena Udrea a impartit tinerilor adunati cu mic, cu mare la spectacol, tricouri albe pe care erau imprimate (cu portocaliu, bineinteles) retete de muraturi. Intre doua momente artistice, blonda de la Cotroceni s-a inarmat cu borcane cu castraveciori murati si plase cu gogonele pe care le-a impartit pensionarilor. Cu nepoti in brate si cu tricoul primit cadou, luat peste hainele groase, cei mai putin norocosi dintre ei se tineau scai de Udrea pentru o sacosa cu “bunatati”. Zâmbitoare si extrem de amabila, Elena a tras câteva sfori si le-a adus amatorilor de pomeni electorale câte o plasa cu biscuiti si muraturi. Din cale-afara de multumiti, oamenii ii pupau mâinile si faceau plecaciuni, fericiti din cale-afara ca pedelista i-a bagat in seama.

Mosule, ce tânar esti/ Voturi multe sa-mi pregatesti!
Din dorinta de a cuceri inimile celor mai tineri dintre alegatori, Udrea a acceptat sa prezinte stiri la MTV, “Mecca” generatiei inca verde, despre care spera ca va fi portocalie la viitoarele alegeri. Pâna atunci, mai este timp de impartit zâmbete si consolidat prietenii. Ceva in sensul asta a avut loc sâmbata seara, când Elena a cântat odata cu Andreea Antonescu, “Lasa-ma, papa, la mare!” sau “Mosule, ce tânar esti!” si si-a miscat senzual soldurile, in ritmurile latino ale trupei Mandinga. In câteva rânduri, blonda lui Cocos a facut cinste cu bere celor care i-au cerut de la obraz si la plecare a lasat 10 lei spaga ospataritei care s-a ocupat de masa ei. Cu zâmbetul pe buze si cu o rabdare de fier, Udrea a stat de vorba cu nevoiasii care ii cereau ba apartamente, ba ajutor social, ba o pereche de pantofi, ca tot vine frigul si “iarna nu-i ca vara”. Diplomata si cu multa stapânire de sine, fostul consilier prezidential le-a promis oamenilor ajutor, le-a luat datele de contact, chiar daca unii nu au putut sa ofere o adresa sau un numar de telefon pentru ca nu aveau asa ceva. Elena nu a ezitat sa-i imbratiseze si sa-i sarute prieteneste pe obraz, pe toti cei care au abordat-o si nu s-a strâmbat nici macar o secunda când a facut schimb de “parfum” cu doi oameni ai strazii. La urma urmei, oameni sunt si ei si vot cu vot se cladeste succesul!

Iata reteta de muraturi a Elenei Udrea:
Ingrediente:
10 kg gogosari taiati in 4, 1 kg zahar, 1 litru otet, 9 linguri sare fara iod, frunze de dafin, boane de piper, usturoi (optional), hrean, conservant.
Mod de preparare:
Gogosarii taiati se amesteca cu zaharul, otetul si sarea, se lasa 12 ore intr-un vas mare (se amesteca din când in când). Inainte cu jumatate de ora de a se aseza in borcane, se adauga conservantul. Se asaza in borcane si se adauga frunze de dafin, boabe de piper, catei de usturoi si hrean. Se toarna deasupra zeama lasata de gogosari. Pofta buna!

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un comentariu